Luk

Log ind

Brugernr
Password
Log ind

Glemt password..?

Se Drift Kanalen på TV

På Drift Kanalen kan du se opdateret information om vores datanetværk, TV og telefoni.

Dit TV skal indstilles til at vise Drift Kanalen. Nyere apparater kan automatisk finde alle kanaler vha. en auto-scan funktion. Det er almindeligvis også muligt at søge efter en bestemt frekvens eller kanal.

Drift Kanalen sendes kun analogt og ligger på frekvens 182.25 eller kanal 6. Den kan altså ikke ses med en digital tv-modtager.

Sådan læses statussiden

Statussiden viser om datanettet fungerer korrekt. Når siden vises i grøn fungere alt som det skal. De grønne lamper er firkantede når der ikke har været nogle problemer de seneste 24 timer.

På eksemplet nedenfor kan man se at der har væt problemer med Lokalnettet og hjemmesiden inden for de sidste 24 timer, mens Internettet og mailserveren ikke har haft nogle problemer.

Bemærk at siden er automatisk genereret og at der godt kan være problemer selv om siden er grøn. Læg også mærke til dato og klokkeslet øverst til højre. Hvis det ikke passer kan du ikke regne med oplysningerne.


De grønne lamper skifter til rødt, når der er et problem med det pågældende område.

Hvis lampen ud for 'Lokalnet' lyser rødt, betyder det at der er et problem med netværket i Bredalsparken. Det er ikke sikkert at problemet berører alle brugerne så hvis du skal bruge nettet og kender nogen der bor et andet sted i Bredalsparken kan du prøve at høre om det virker hos dem.

Hvis lampen ud for 'isp' lyser rødt, betyder det at problemet berører vores forbindelse 'ud til verden' Den slags problemer berører alle, men det kan godt være at nogle dele af Internettet stadig virker.

En rød lampe ud for 'pop' betyder at man ikke kan hente email via sit mail program, men at man stadig kan læse den via webmail.

Hvis der er en rød lampe ud for 'http' ved www eller mail betyder det at man ikke kan komme ind på vores hjemmeside eller benytte webmail.

Nedenfor er et eksempel på problemer med Lokalnettet og hjemmesiden.
IT Driftstatus
Internet
Lokalnet

Fjernsupport
Teamviewer

IT Gruppen anvender TeamViewer programmet til fjernsupport. Det er gratis og kan downloades her.

Hent til Mac
Hent til Windows

Se flere platforme og versioner på TeamViewer Downloadside.

Side
1
2
3
4
5
6
7
8

IT Gruppen
Kontakt IT Gruppen hvis du har spørgsmål om datanetværk, servere eller andet teknik.